روش های تامیین سرمایه استارت آپ

روش های تامیین سرمایه استارت آپ

انواع روش‌های تأمین سرمایه استارتاپ ها

دوستان، دنبال‌کنندگان، و خانواده اکثر مردم این افراد رو گزینه مناسبی نمی‌دونن اما اونها می‌تونن قابل‌اعتمادترین سرمایه گذار باشن، چرا که نزدیکان کارآفرینان هستن . به‌علاوه، این شکل از سرمایه گذاری می‌تونه برای ارزیابی ایده‌هاتون جواب بدن. وقتی هیچ کس دیگری برای سرمایه گذاری روی ایده‌هاتون متقاعد نشده، نزدیکان می‌تونن سرمایه کمی رو به استارتاپ شما تزریق کرده و به اون کمک کنن.

فرشتگان کسب و کار انجل‌ها یا سرمایه گذاران فرشته

افرادی هستن که اگه ایده شما رو با آینده خوب بدونن، در ازای وام یا سهام، با سرمایه گذاری پول خودشون، از کسب و کارتون حمایت می‌کنن. این افراد با تجربه یا روابط خود در بقیه جنبه‌ها هم خودشون رو درگیر می‌کنن. اونها به استارتاپ ها در برداشتن اولین قدم‌ها کمک می‌کنن بدون اینکه به نرخ بازگشت سرمایه خیلی فکر کنن. سرمایه گذاران فرشته نقطه مقابل سرمایه گذاران خطرپذیر  هستن.

بذرمایه

بذرمایه یا Seed Capital، بودجه اولیه هر استارتاپ جهت تأمین هزینه فعالیت‌های اولیه به منظور جذب سرمایه گذاران خطرپذیره. توانایی‌های کسب و‌ کار کارآفرین، و مزایای محصول تعیین می‌کنن که سرمایه گذار چه مقدار بذرمایه در استارتاپ سرمایه گذاری خواهد کرد.

سرمایه خطرپذیر

سرمایه خطرپذیر در بین شرکت‌های استارتاپی محبوبیت بیشتری داره، شرکت‌هایی که نتونستن بودجه مورد نیاز خودشون رو از منابع دیگری مثل وام‌های بانکی تأمین کنن. سرمایه گذاران خطرپذیر افرادی هستن که سرمایه استارتاپ ها یا کسب و کارهای کوچیکی رو فراهم میکنن که قابلیت رشد در دراز‌ مدت رو دارن. علت اصلی کاهش شدید این نوع سرمایه گذاری اینه که سرمایه گذار سهام گرفته و درنتیجه در تصمیمات شرکت حرفی برای گفتن داره. برای شروع این سرمایه گذاری، هر کسب و کاری باید اول طرح کسب و کار  خودشون رو به سرمایه گذار ارائه بدن، در ادامه تحقیقات نظام‌مندی روی این طرح و محصول شرکت انجام می‌گیره. بعدا، سرمایه گذار با مشاوره دادن و نظارت کردن بر رشد شرکت، نقش فعالانه‌ای در تأمین بودجه اون به عهده می‌گیره. تأمین سرمایه جمعی این روزها چندین پلت‌فرم تأمین سرمایه جمعی در کشورمان دسترسه. استارتاپ، برای تأمین برخط سرمایه جمعی باید یک پویش راه بندازه، اگه سرمایه گذاران ایده کسب و کارش رو دوست داشته باشن، می‌تونن در این حرکت سرمایه گذاری کنن. به این ترتیب تأمین سرمایه جمعی برخط می‌تونه پیش از راه اندازی کسب و کارتون به شما کمک کنه.

چگونه یک استارتاپ بسازیم؟

برای ساخت یه کسب و کار یا استارت آپ موفق و رسیدن به موفقیت گام‌هایی وجود داره که به طور خلاصه به بعضی از اون‌ها اشاره می کنیم.

گام اول: کسب و کار خودتون رو در ذهن بسازید و بدون هیچ محدودیتی آینده شرکت خودتون رو ترسیم کنید.

گام دوم: به دنبال ایده‌های ناب و پرسود باشین، بازار را مطالعه و بررسی کنین و یه تیم مرکزی برای خود انتخاب کنین.

گام سوم: انتخاب نامی مناسب برای ایده و طرح خود و نوشتن بیزینس پلن برای جذب سرمایه و تعیین اهداف سومین گامه.

گام چهارم: گام چهارم راه اندازی کسب و کار ، شروع به تولید و خدمت رسانی و انتخاب متخصص برای هر بخشه.

گام پنجم: گام بعدی گسترش و رشد فعالیت و اندازه گیری اونه. (استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای توسعه سریع‌تر پیشنهاد می‌شه)

گام ششم: به دنبال جذب سرمایه و گرفتن مجوزهای قانونی برای کسب و کار خودتون باشین.

گام هفتم: برای گسترش کسب و کار خودتون بهترین افراد رو پیدا کنین و استخدام کنین. وظایف رو تقسیم کنین و تیمی قوی برای ادامه کار خودتون بسازین.

گام هشتم: کسب و کار خودتون رو به شرکت تبدیل کنین و به کارتون رسمیت ببخشین.

گام نهم: بازاریابی و تبلیغات گسترده رو برای جذب مشتری، افزایش فروش و درآمدزایی شروع کنین.

گام دهم: بعد از جذب مشتری به دنبال نگه داشتن مشتری و تثبیت سود خودتون باشین.

این گام‌های مورد نیاز برای راه اندازی یک استارت آپه.

بد نیست اینهارو هم ببینید: