داستان سرایی دیجیتال در فشن

قراره چکار کنیم؟

 

سلام
از اینکه مشخصاتتونو برای ما فرستادید بسیار ممنونیم و خوشحال میشیم که در ادامه بیشتر شمارو ببینیم، بشناسیم و در کنار هم داستان بگیم، بسازیم و بازی کنیم.
حوزه تخصصی فعالیت ما(یعنی مُدارا) به طور تخصصی موضوعات مرتبط با مُد هست. ما در مُدارا به آینده امیدواریم و در کنار هم تلاش می‌کنیم تا اتفاقات خوبی بسازیم. کارِ لذتبخش در کنار هم، کمک به همه آدم ها و حل مشکلات جامعه -تا جایی که از دستمون بر میاد- از دلایل بوجود اومدن ماست. اساس همه چیز ما در مُدارا گفتگوئه. باور داریم که حرف زدن با همه آدم‌ها، با هر سلیقه و هر طرز فکری، به ما کمک می کنه تا هر روز بهتر از دیروز باشیم و نسخه‌های بهتری از “ما” به وجود بیاد. وقتی صحبت می‌کنیم –به‌ویژه در مورد آرزوها و تصورمون از آینده- روی حرفمون وایمیسیم، ولی اگر حرف بهتری بشنویم، برای کاملتر شدن روی هیچ چیزی پافشاری بی‌دلیل نمی‌کنیم.
کارها در مُدارا برای ساختن “آینده بهتر”انجام میشه. از نظر ما آینده، یک داستان از پیش نوشته شده یا سرنوشتی زورَکی نیست، آینده چیزیه که می‌شه ساختش ولی چه جور بودن و چطور شدنش به این بستگی داره که الان چه کار می‌کنیم و آینده رو چه شکلی می‌بینیم. به خاطر همین، اولین قدم ما اینه که در مورد آینده خیالپردازی کنیم، آرزوهامونو به اشتراک بگذاریم، در موردشون با هم صحبت کنیم و “همه با هم” و در کنار هم، یکی یکی این آرزوها رو عملی کنیم. آینده مال همه است و باید همه با هم بسازیمش و توش سهیم باشیم.
یکی از حوزه های فعالیت ما تولید داستانه (البته خیلیا عادت دارم برای توصیف این حوزه از کلمه “رسانه” استفاده کنن و خود ما هم گاهی مجبور می شیم همین کارو بکنیم) دنیایی که توش زندگی می کنیم اونقدر خشن و خشکه که بیشتر از دانشمند، سیاستمدار، اقتصاد دان و… به دانشمندِ قصه گو، سیاستمدار ِعاشق و اقتصادانِ شاعر نیاز داره. ما که نمی تونیم به راحتی نظر این آدرمارو عوض کنیم ولی در حوزه کاری ِ خودمون قصد داریم که قصه گو، شاعر و اگه خیلی شانس داشته باشیم، عاشق حرفه ای تربیت کنیم. ممکنه شما به این موارد علاقه ای نداشته باشید، اشکالی نداره، حداقل می تونیم با هم دوست باقی بمونیم. ولی اگر به اومدن در این دوره(که رایگان هم هست) علاقه مند هستید، روال کار ما به این شکله:
1- جلسه اول(احتمالاً 14 دی ماه ساعت 9:30-13:30): در مورد ماهیت فشن و ارتباطش با قصه گویی صحبت می کنیم.
2- جلسه دوم(احتمالاً 15دی ماه ساعت 9:30-13:30): در مورد داستانسرایی دیجیتال و اینکه به چه دردی می خوره صحبت می کنیم.
3- جلسه سوم(احتمالاً 17دی ماه ساعت 9:30-13:30): یک کارگاه گروهی داریم که با هم داستان و شعر می گیم و اگه فرصت بشه کمی بازی می کنیم.
4- جلسه چهارم(احتمالاً 22دی ماه ساعت 9:30-13:30): بعد از یک هفته داستان اولیه ای که ساختیدو با هم مرور می کنیم.
5- جلسه پنجم: از اول بهمن ماه ما این شانسو خواهیم داشت که با تأیید داستان جذابتون، شمارو به یکی از مهمونیامون دعوت کنیم.
اگر از حضورتون توی دوره مطمئن هستید فرمی که در ادامه وجود داره را پُر کنید و اگر زمان بهتری برای برگزاری جلسات پیشنهاد دارید به ما بگید. کلاس ها در دفتر مرکز نوآوری مُدارا واقع در تهران، بلوار کشاورز، خیابان فلسطین، خیابان حجت دوست، پلاک 22 واحد 3 برگزاری می شه، فاصله اجتماعی رعایت خواهد شد و امیدواریم اگر شما هم آمدیدی رعایت حال دیگران را بکنید. برای حضور در این دوره پیش نیاز خاصی وجود نداره فقط علاقه و پیگیری شما برای ما بسیار مهمه. وسایل مورد نیاز علاوه بر ماسک و الکل، قلم، کاغذ و گوشیتونه، در ضمن حین کلاس از شما عکس گرفته می شه به خطر همین اگر ظاهرتون توی تصاویر براتون مهمه در جریان باشید.
اگرچه به خاطر ماهیت کاری که داریم انجام می دیم ترجیح می دیم که به طور حضوری در کنار ما باشید ولی اگر تهران نیستید ولی دوست دارید در کنار ما باشید،تلاش می کنیم که از روش های دیجیتال برای حضورتون استفاده کنیم، برای همین در فرم زیر  شماره ملی خودتونو وارد کنید تا به عنوان نام کاربری استفاده کنیم.
به امید دیدار